fbpx

Het versturen van rekeningen geeft iedere ondernemer wel een fijn gevoel, toch 😉 Maar dan alle rompslomp eromheen! De bonnetjes, de rekeningen, de declaraties. Het bewaren, inboeken, controleren, uitboeken, beheren van debiteuren, enz.

Met alle online boekhoudpakketten valt dat toch wel mee?

Je hebt inderdaad goede pakketten, die niet eens meer heel duur zijn. De meeste pakketten hoef je tegenwoordig niet meer aan te schaffen, maar zijn cloud-oplossingen. Je ‘huurt’ dan ruimte op de server. Als je eens vrijblijvend advies wilt hebben van een administratiekantoor uit Alkmaar over welk pakket bij jou zou passen: bel gerust.

Maar online boekhoudpakket of niet: je ontkomt er niet aan om iedere week tijd en aandacht aan je administratie te besteden.

Zelf je administratie doen of uitbesteden?

Veel startende ondernemers doen hun administratie in eerste instantie zelf. Logisch. Zo zitten ze boven op de cijfers. Bovendien: dat bespaart kosten.

Toch komt er op een gegeven moment een kantelpunt. Het wordt drukker en complexer. De administratie blijft steeds vaker liggen. Draaide je eerst ieder week een overzicht uit van openstaande facturen, nu doe je dat nog maar één keer per maand. Of misschien maar eens per twee maanden. Heel geleidelijk aan schiet het er allemaal bij in.

Tijd voor actie, besef je. Want hoe meer je achterop raakt, hoe meer tijd je administratie je kost.

Maar wat doe je: schakel je iemand in die de administratie en het debiteurenbeheer van je overneemt, voor een paar uur per week? Of breng je je administratie en het beheer onder bij een administratiekantoor, die misschien ook al je jaarrekening opmaakt?

Informeer eens bij Meester & Van der Boven?

Overweeg je om je administratie uit te besteden? Wij praten je graag een keer bij over wat wij daarin dan voor je kunnen betekenen. Waarbij geldt: alle opties zijn bespreekbaar. Het gaat erom wat voor jou en jouw bedrijf het meest efficiënt is. En sowieso: wij zitten met ons administratiekantoor in Alkmaar en zijn waarschijnlijk net zo nuchter als jij 😉

Dus: zullen we een afspraak maken?

Je administratie? Regel het met administratiekantoor Meester & van der Boven!