fbpx

Wij willen dat wij jou iets opleveren!

Dat is de hele filosofie onder ons kantoor. Wij willen samen ondernemen. Jij vanuit de inhoudelijke kant van jouw vak, wij vanuit die van ons.

Daartoe hanteren we een aantal speerpunten:

Je weet vooraf wat je dit jaar aan je boekhouder betaalt
Wij werken op basis van offertes. Dit is onze prijs voor dit jaar. Is die akkoord? Top. Dan krijg je daar een jaar lang al onze aandacht voor terug.
Je spreekt ons vaker dan je huidige boekhouder
Het is de klacht van veel ondernemers: hun boekhouder handelt passief. Hij komt pas in actie als jij actie onderneemt. Wij willen die assertieve boekhouder zijn die jou dicht op de ondernemershuid zit: wij komen in actie omdat we vinden dat jij in actie moet komen; bijvoorbeeld omdat er een fiscaal voordeel te halen is. Serieus, je gaat het ons waarschijnlijk nog vragen: bel je nu alweer.
Je krijgt advies van de besten
Als ondernemer zit je niet te wachten op halfslachtig advies. Het is dit. Of dat. Klaar. En door. Wij zijn heel eerlijk: wij hebben niet alle expertise in eigen huis (wie wel?). Maar als we die expertise dan extern halen, halen we die uitsluitend bij toppers op hun vakgebied. Jij wilt het beste voor jou en je bedrijf? Mooi. Dan krijg je het beste.
Er gaat een wereld voor je open
De Nederlandse wet- en regelgeving is veel flexibeler dan veel traditionele en op safe ingestelde kantoren weten of je doen geloven. Er is tussen de regels door vaak ontzettend veel mogelijk. Sterker nog: veel voordelen zijn juist tussen die regels te halen. Kunst is om dat te weten en dat te durven bespreken.
Je krijgt te maken met een modern kantoor
Ons doel is om het niveau van de dienstverlening van de boekhouder naar de tijd van nu te tillen; of zelfs de tijd van morgen. Waar mogelijk automatiseren we bijvoorbeeld processen. Want weet je nog: het gaat niet om het draaien van zoveel mogelijk uren. Het gaat om jou en jouw bedrijf. Het gaat erom dat wij jou iets opleveren.

Ben jij toe aan een nieuwe wind door je administratie?