fbpx

Veel ondernemers in Alkmaar en omgeving doen hun btw-aangifte zelf. Bijvoorbeeld omdat ze een gemakkelijk boekhoudprogramma hebben, dat voor hen uitrekent wat ze aan btw moeten betalen. Of omdat ze iemand in huis hebben die dat vanuit zijn of haar administratieve of financiële achtergrond regelt.

Maar er zijn ook veel ondernemers die hun aangifte liever uitbesteden.
Omdat ze geen tijd hebben bijvoorbeeld om hun periodieke aangifte te doen. Omdat ze hun tijd liever aan ‘zinvollere’ zaken besteden 😉 Omdat ze geen zin hebben om zich in hun belastingaangifte te verdiepen. Omdat ze daar onzeker over zijn. Of omdat ze geen gevoel met cijfers hebben, waar veel creatieve mensen vaak mee ‘kampen’.

Redenen genoeg te bedenken in ieder geval om je btw-aangifte uit te besteden.
Oh … en dan heb je ook nog een grote groep ondernemers die de eerste drie kwartaalaangiften zelf doen, maar de laatste btw-aangifte aan hun administratiekantoor uitbesteden. De boekhouder checkt dan de eerdere aangiften en verwerkt eventuele onvolkomenheden daarin in de laatste aangifte.

Maar als je dan besluit om je btw-aangifte uit te besteden …

… aan welk kantoor besteed je die dan uit?

In Meester & Van Boven vind je in ieder geval je boekhouder die zich heel flexibel opstelt. Wil jij de eerste aangiftes zelf doen en de laatste aan ons uitbesteden? Geen probleem. Wil jij dat we je helpen met je aangifte? Prima. Doen we. Wil jij dat we je complete administratie verzorgen, inclusief je aangiftes? Regelen we.

Jij bent in charge!

Wij schikken ons naar jouw behoeften. Iedere ondernemer is anders. Iedere ondernemer moet zijn of haar financiële administratie kunnen organiseren op een manier die bij hem of haar past. Wij gaan daar in mee. Meester & Van Boven. Het administratiekantoor voor Alkmaar en omgeving. Aangenaam.

BTW-aangifte doen? Regel het met administratiekantoor Meester & van der Boven!