fbpx

Op deze pagina kunnen we heel kort zijn. En ja, we zullen het zelf maar zeggen: dat kunnen we dus ook.

Opgericht in 2017. Door Jonathan Rommens en Mark Weersma. Twee ondernemers die het frustreerde dat de boekhouders waar zij in hun bedrijven mee samenwerkten hen passief volgden; in plaats van dat die het voortouw namen, lef toonden en hen het gevoel gaven mee te willen ondernemen.

En dus – je bent ondernemer of niet – toonden ze zelf lef: ze richtten hun eigen kantoor op. Met goede mensen. En met stevige ambities: uitgroeien tot hét kantoor in Noord-Holland waarvan kleine en middelgrote bedrijven zeggen: ‘top, jullie doen het anders; jullie leveren ons daadwerkelijk wat op!’

 

Waar komt de naam Meester & Van der Boven vandaan?

Dat is Spielerei. We presenteren ons als modern kantoor; zetten ons zelfs af tegen het traditionele dat nog rondom ons vak hangt.

Tegelijkertijd wilden we geen überhippe naam aan ons administratiekantoor hangen. Dat past dan ook weer niet bij ons. Daar zijn we misschien dan wel weer te nuchter voor. Wij zijn en blijven natuurlijk ook maar gewoon ondernemers die met de voeten op de Hollandse grond zijn blijven staan.

En dus ontstond het idee om – als tegenstelling – juist voor een heel traditionele naam te kiezen. Bij stamboomonderzoek door de twee oprichters doken deze twee achternamen op: Meester & Van der Boven.

Zelf waren we daar direct enthousiast over. Het is heel klassiek. Maar juist daardoor ook wel weer krachtig en stoer. Een tikkeltje eigenzinnig ook. Allemaal typeringen die op ons kantoor van toepassing zijn.

En dus werd het Meester & Van der Boven. Klinkt goed, toch?