fbpx

Zodra je personeel hebt, weet je: je salarisadministratie moet op orde zijn. Je wilt dat de salarissen netjes op tijd overgemaakt worden, dat je medewerkers hun specificaties en jaaropgaves krijgen, maar ook dat de contracten juridisch kloppen en dat je altijd iemand achter de hand hebt waar je met je vragen terecht kunt, bijvoorbeeld over pensioenopbouw.

Doe je je salarisadministratie zelf of besteed je die uit?

De meeste ondernemers besteden hun salarisadministratie uit. En dat is maar om één heel simpele reden: die administratie is redelijk complex. En dan niet zozeer aan de voorkant, het betalen van de salarissen, als wel aan de achterkant: de belastingtechnische en juridische kanten. Als ondernemer wil je daar geen risico’s in lopen.

Wat kunnen wij in je salarisadministratie voor je betekenen?

Ook dat is heel simpel: alles. Wij zijn de juridische vraagbaak, regelaar, pensioenadviseur en administrateur tegelijk. Wij houden onze kennis up to date, weten wat er speelt, juridisch en sociaal-maatschappelijk, in Nederland en Europa, en kunnen daar snel passend advies op geven voor jouw bedrijf; gevraagd en ongevraagd.

Regelen jullie ook arbeidscontracten en vergunningen?

Ja. We hebben veel ervaring met het opstellen van arbeidscontracten. En ook in de fase daaraan voorafgaand kun je al een beroep op ons doen, bijvoorbeeld als je wilt weten wat je nu precies aan personeelskosten kwijt bent of wat de kosten per uur zijn.

Daarnaast geldt dat veel ondernemers uit Alkmaar en omgeving werknemers inhuren van buiten de Europese Unie. Daar heb je een vergunning voor nodig. Wij helpen je graag met het aanvragen van die vergunning.

Ben je op zoek naar kantoor voor je salarisadministratie?

Bel eens voor een vrijblijvende afspraak. We zitten met ons administratiekantoor in Alkmaar. Een kop koffie is snel geregeld, toch?

Je salarisadministratie? Regel het met administratiekantoor Meester & van der Boven!