fbpx
 In Nieuws

De effecten van het coronavirus op het bedrijfsleven worden steeds groter. Vanzelfsprekend. In ons artikel van 25 mei berichtten we al hoe dat ons nog veel dichter bij onze klanten heeft gebracht. Hoe wij, aangezet door een groeiende roep om bijstand, onze service steeds meer zijn gaan uitbreiden. Hoe wij heel veel extra creativiteit, energie en tijd inzetten om onze klanten, juist in deze tijd, op maat te adviseren en te ondersteunen.

Het blijkt bij ons een sneeuwbaleffect te hebben. Onze visie om meer te willen zijn dan gewoon een administratiekantoor, zo veel meer dan een rekenmachine alleen, bracht ons direct op een volgende kwestie.
Kunnen we niet ook iets betekenen voor andere bedrijven die nog geen klant bij ons zijn? Bedrijven die zich ook, en juist nu, vooral moeten focussen op hun corebusiness. Bedrijven voor wie, juist nu, de administratie echt een zorg te veel is. Wij kwamen tot het volgende, mogen wij toch wel zeggen, genereuze initiatief:

Elk bedrijf dat zich dit jaar nog aanmeldt als klant van Meester & Van de Boven wordt voor de 2e helft van het boekjaar niets in rekening gebracht voor het basispakket. Niets? Gratis dus?
Precies. We maken het gemakkelijker en nu dus ook wel degelijk leuker.

Geïnteresseerd? Klik dan HIER

Recent Posts