fbpx
 In Nieuws

It’s what you do in the dark, that puts you in the light. Er gebeurt heel veel ‘achter de schermen’. Behalve veel trainen met het team, zijn het soms ook ‘vieze’ trainingsuren; momenten waarop je je eenzaam kan voelen, momenten dat niemand je ziet, momenten waar men vaak niet bij stil staat, die niemand zo voelt zoals jij ze voelt. Die momenten zijn de voorwaarden om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn.

Vaak is het voor mensen van buitenaf makkelijk oordelen. Ze zien vooral de leuke dingen, winst, kampioenschappen, euforie. ‘Een beetje voetballen en verder chillen’, is wat ze denken. Maar de echte top bereiken vraagt veel meer dan de leuke dingen.

Het thema “It’s what you do in the dark” vind ik bij mij passen. Omdat ik elke dag met mijn sport bezig ben, omdat ik een betere voetbalster wil worden. Als ik opsta, ben ik bezig om de juiste voeding te nemen zodat ik fit op het veld sta.
Die quote geeft me ook kracht, om door te zetten en vol te houden op momenten dat het even minder gaat.

Op momenten dat het goed gaat, voel je de kracht en bij succes besef je dat al die donkere uren het meer dan waard zijn geweest. Ondernemers hebben deze momenten ongetwijfeld ook. En ik hoop dat ook daar geldt, dat het succes alle inzet achter de schermen meer dan waard is.

 

Simone Kets

Recent Posts